Cüneyt Koryürek, Yarın toprağa verilecek

İSTANBUL (İHA) - Trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci Cüneyt Koryürek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Babasının ölmeden önce sağlıklı biri olduğunu söyleyen Koryürek'in kızı Defne Koryürek, "Babamın ayağının kayması ya da tökezlemesi gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Ancak durumu farklı yönlere çekmek istemiyorum, sadece 'kader' diyorum" dedi.

Şişli'de yolun karşısına geçmeye çalışan gazeteci Cüneyt Koryürek'e (77) çarparak ölümüne sebep olduğu belirtilen tekstilci Nevzat A. (27) adliyeye sevk edilirken, hastaneye kaldırılan ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan gazeteci Cüneyt Koryürek'in cenazesi, Taksim İlkyardım Hastanesi'nden alınarak otopsi için Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Koryürek'in ölümü ailesi ve sevenleri arasında derin üzüntüyle karşılanırken, Adli Tıp Kurumu'na gelerek yetkililerle görüşen Koryürek'in kızı Defne Koryürek, gerekli yasal işlemlerin yetişmemesi nedeniyle cenazeyi yarın teslim alacaklarını söyledi. Babasının kaza öncesi sağlıklı birisi olduğunu belirten Defne Koryürek, "Babamın ayağının kayması ya da tökezlemesi gibi bir durumun söz konusu olduğunu sanmıyorum. Ancak durumu farklı yönlere çekmek istemiyorum, sadece 'kader' diyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Koryürek, gazeteci-yazar Ercan Arıklı'nın da geçtiğimiz yıllarda benzer bir kazada hayatını kaybettiğinin hatırlatılması üzerine ise, "Acı bir tesadüf" yorumunu yaptı. Koryürek, yasal işlemlerin yetişmesi durumunda cenazeyi yarın teslim alacaklarını ve Cüneyt Koryürek'in Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceğini ifade etti.