Çuval cinayetini Facebook'tan duyurdu

Kocaeli’de sevgilisiyle birlikte kocasını öldüren Serpil Ölmez'in, cinayeti ağabeyine Facebook'tan bildirdiği belirtildi.

Kocaeli’nde kocası İlker Ölmez’i, sevgilisi Y.K. ile plan kurup öldüren Serpil Ölmez'in, cinayeti ağabeyine sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan “Abi artık İlker yok” diye mesaj atarak haber verdiği ortaya çıktı.

Mardin'de evlenip Kocaeli'ye yerleşen 20 yaşındaki Serpil ve İlker Ölmez arasında bir süre sonra sorunlar çıktı. Eşiyle geçimsizlik yaşayan Serpil Ölmez, bu sırada, kendisinden 3 yaş küçük olan 17 yaşındaki Y.K. ile ilişki yaşamaya başladı. Serpil Ölmez, kocasını öldürebilmek için Y.K.’yla plan yaptı. 18 Aralık gecesi sevgilisini eve çağıran Ölmez, Y.K.’yla birlikte önce eşini bıçakladı, ardından iple boğdu.

Reklam
Reklam

İkili, İlker Ölmez’i önce battaniyeye, ardından naylona sarıp koli bandıyla bantladı ve cesedi evden çıkararak apartmanın yanındaki boş alana gizledi. Olay sonrasında paniğe kapılan katil zanlısı Serpil Ölmez, ağabeyi M.E.T.’ye sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan “Abi artık İlker yok” diye mesaj attı. Daha sonra ağabeyini arayarak paraya ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Ağabeyinden para alan Serpil Ölmez, Y.K. ile Mardin’e kaçtı. Ağabey M.E.T., kardeşinin Mardin’e yola çıkmasından sonra polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri Serpil Ölmez ve Y.K.’yı Mardin’de yakalayarak Kocaeli’ne getirdi.(Habertürk)

Emniyette ifadesi alınan zanlılar, işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Emniyette ifadesi alınan katil zanlısı kadının, Y.K.’ya bıçak vermediğini, mutfaktan bıçağı Y.K.’nın kendisinin aldığını söylediği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: