Çydd Arsasını Satışa Çıkardı

ÇYDD Fethiye Şubesi liselerinde 4+4+4 sistemine göre zorunlu eğitime alınması ve öğrenci gereksinimlerinin devlet tarafından...

ÇYDD Fethiye Şubesi liselerinde 4+4+4 sistemine göre zorunlu eğitime alınması ve öğrenci gereksinimlerinin devlet tarafından karşılanacak olması nedeniyle burs verilmesine gerek görülmediğini gerekçe göstererek bursları durdurdu.

Önceki yıllardan burs tahsisi yapılanlara üniversiteyi bitirene kadar bursları devam ettirilirken, derneğin Üzümlü’de bulunan 1210 metrekarelik arsası satışa çıkarıldı.

ÇYDD Fethiye Şube Başkanı Tuğrul Yılmaz, burs kayıtlarını yenileme ve yeni burs başvuruları ile ilgili bir basın açıklaması yaparken, derneği ait Üzümlü Beldesi’ndeki arsanın satışı ile ilgili olarak da açıklamada bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: