ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Çelikel: -"Atatürk'ün devrimlerine sahip çıkarken yapacağımız enönemli şey coğrafyamıza ve çevremize de sahip çıkmaktır"

ÇANAKKALE (A.A) - Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel, Atatürk'ün devrimlerine sahip çıkarken, yapacakları en

ÇANAKKALE (A.A) - Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel, Atatürk'ün devrimlerine sahip çıkarken, yapacakları en önemli şeyin coğrafyaya ve çevreye sahip çıkmak olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Çelikel, ÇYDD Çanakkale Şubesi'nin kuruluşunun 18. yıl dönümü nedeniyle Truva Oteli'nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, ÇYDD Genel Merkezi'nin 23. yılını doldurduğunu söyledi.

"Hangi nedenlerle derneği kurmuşsak, o zaman ki sosyal ve siyasi şartlar neleri yapmamızı gerektiriyorsa bugün aynı şartlar devam ediyor" diyen Çelikel, derneğin 102 şubesi ve 15 bine yakın üyesinin bulunduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Çelikel, yüzlerce gencin bursiyer ve gönülü olarak kendileriyle çalıştığını ifade ederek, "Ayrıca 23 yıl içinde bizden eğitim desteği alıp da üniversiteyi bitirmiş olan gençlerimiz bugün mezunlar topluluğunu kurdu. Bu oluşum gerçekten büyük mutluluk verici" diye konuştu.

ÇYDD'nin kurulduğu dönemde derneğin tüzüğünü kendisinin yazdığını hatırlatan Çelikel, "Atatürk'ün devrimlerine sahip çıkarken yapacağımız en önemli şey coğrafyamıza, çevremize sahip çıkmaktır. Toplumun bilinçlendirilmesi gerekiyor" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz