D-KADER Üyeleri Fidan Dikti

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Damla Kadın Aile ve Çocuk Derneği (D-KADER) üyeleri, Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle...

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Damla Kadın Aile ve Çocuk Derneği (D-KADER) üyeleri, Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle Fatma-Mustafa Suphi Bozkan İlköğretim Okulu'nda fidan dikti.

Programa Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi’nin eşi Sevda Niyazi, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Zeki Çakmak, D-KADER Başkanı İslim Açıkgözoğlu, D-KADER üyeleri, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.
Kaymakam eşi Sevda Niyazi yaptığı açıklamada “Bu benim için güzel bir etkinlik oldu. Biz ağaçların ilk can suyunu verdik, inşallah büyüdüklerini de göreceğiz. Ağaç o kadar çok faydalıdır ki onu tarif edecek kelimeler bulamıyorum." dedi.

Reklam
Reklam

D-KADER Başkanı İslim Açıkgözoğlu ise “Kutlu Doğum etkinliği olarak ağaç dikme gibi faydalı bir şey düşündüğümüz için çok mutluyum. Bu okulda ektiğimiz ağaçlar inşallah büyüyüp faydalı olacaktır. Bu organizede bizleri yalnız bırakmayan Sayın Kaymakam'ın eşi Sevda Niyazi ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: