D-Marin Didim D-Cat Club'ı kurdu

Doğu Akdeniz’in tek katamaran merkezi olan D-Marin Didim, kendi katamaran kulübü olan D-Cat Club’ı kurdu.

Birbirine bağlanmış iki tekneden oluşan ve gezi denizciliğinde kullanılan deniz taşıtı katamaranda Ege ve Akdeniz’in merkezi olma yolunda hızla ilerleyen D-Marin Didim Marina, katamaranlara yönelik hizmet veren D-Cat Club ile üyelerine çok özel avantajlar sağlıyor

D-Marin Didim Mrina aynı zamanda, katamaran sahiplerine avantajlı hizmetler de sunuyor. Ege ve Akdeniz’in katamaran merkezi olma yolunda iddialı olan ve her geçen gün daha fazla katamarana ev sahipliği yapan Didim D-Marina, ilk katamaran klubü D-Cat Club’ı kurdu.

Reklam
Reklam

D-Marin Didim Marina’yı ziyaret eden tekneler D-Cat Club üyesi olmak için ön büroya başvurarak kişiye özel üye kartlarını alabilecekler. Katamaranların avantajlı hizmetler alması ve tekne sahipleri arasında paylaşımların artması amacıyla kurulan D-Cat Club’ın üyelerine sunduğu özel avantajlar çeşitli teknik eğitimler ve çeşitli aktiviteleri de içeriyor.

Marina içerisinde yer alan çeşitli teknik servisler arasında D-Cat Club üyelerine özel full kışlık bakımda % 50 indirim, ücretsiz teknik inceleme ve raporlandırma ile teknik hizmetlerde % 15 indirim gibi cazip imkanlar da sağlıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz