D- Marin'den Didim Protokolüne İftar Yemeği

D-Marin Didim Marina Müdürü Can Polat, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde Didim protokolü ve...

D-Marin Didim Marina Müdürü Can Polat, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde Didim protokolü ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Ramazan ayı dolayısıyla D-Marin Didim Marina Müdürü Can Polat İlçe Protokolüne ve İlçenin önde gelen isimlerine iftar yemeği verdi. Dün akşam D-Marin Yatch Club’te verilene yemeğe Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve eşi, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ ve eşi, Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı ve eşi, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve eşi, Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat, CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay, Didim Yelkencilik ve Su Sporları Derneği Başkanı Erdal Baylan, Didim Rotary Kulübü Başkanı Mevlüt Gökdemir ve davetliler katıldı.

Reklam
Reklam

İftar yemeğinde Akbük’te bu yıl kurulan AKÇED Korosu ise Türk Sanat Müziği eserleri seslendirdi. D-Marin Didim Marina Müdürü Can Polat, iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: