Da Vinci's Demons 3. Sezonunun 10 Bölümü Birden İnternette Yayınlandı

Merakla beklenen dizi 2015 yılına sürprizler ve ertelemeler ile merhaba demişti. Son büyük sürpriz ise geçtiğimiz hafta sonu yaşandı ve final sezonu olan 3. Sezonun, 10 bölümü birden internette yayınlandı.

İlk sürpriz yayın tarihinin ertelenmesi olmuştu

İlgiyle izlenen dizinin 3. Sezon görüntüleri merakla beklenirken, yapımcılar ani bir değişikliğe giderek önce yayın tarihini değiştirdiklerini söylemişlerdi.

Ertelemenin sebebi 2. Sürprizi getirdi

Ertelemenin sebebi olak tüm senaryonun değiştiği ve doğal olarak çekimlerinde baştan yapıldığı açıklanmış ve dizi ani bir kararla final sezonu ile ekranlara geleceği söylenmişti. Açıklanan resmi tarih ise 24 Ekim’di. Son sürpriz herkesi şaşırttı

24 Ekim’de söylendiği gibi 3. Sezonun 1. Bölümü yayıncı kuruluşta yayınlandı ama Da Vinci’s Demons izleyicileri, yayının ardından yine bir sürprizle karşılaştı. Çünkü hafta sonu itibari ile 3. Sezona ait 10 bölüm birden internete düştü. Da Vinci’s Demons 3. Sezonda neler oluyor

  1. Sezonun sonunda Türk donanması ile İtalyanlar savaşın eşiğinde kalmıştı. 3. Sezonun yayınlanan ilk bölümüyle birlikte sürpriz olmadı ve Türkler ile İtalyanlar savaşmaya başladı. Ancak 3. Sezona kadar bir çok koyu katolik insanın tepkisini çeken dizi, 3. Sezon itibari ile Türklerin de tepkisini çekeceğe benziyor.
Reklam
Reklam