Dada Dandinista 27. bölümü yayınlandı

Dada Dandinista 27. bölümü bol kahkahalarla dolu bir bölümle ekrana geldi. Dada Dandinista'nın son bölüm konukları Ece Gürsel, Meyra, Gülçin Ergün, Hakan Meriçliler; 'Marko Paşa Müzikali' oyuncuları Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Şahnaz Çakıralp ve Uğur Babürhan.

Okan Bayülgen'in sevilen programlarından Dada Dandinista 27. bölümüyle ekranlara geldi. Tv ekranlarında izleyenlerine eğlenceli bir akşam yaşatan talk show'un konukları da oldukça eğlenceliydi. Dada Dandinista son bölümü saat 9 Nisam Cumartesi gecesi saat 23.15'te ekrana geldi. Eğlencenin kralı, Okan Bayülgen'in sunduğu Dada Dandinista her cumartesi Star'da yayınlanmaya devam ediyor.

Yirmi yedinci bölümüyle ekrana gelecen program, Cumartesi gecesini evde geçirenlere eğlenceli dakikalar yaşatırken, Okan Bayülgen'in konuklarıyla yaptığı keyifli muhabbet pazar sabahının erken saatlerine kadar devam etti. Canlı yayın sürprizleriyle dolu olan Dada Dandinista'da, birbirinden ünlü konuklar, canlı sahne şovları, diziler-filmler-şarkılar-türküler ve çılgın yarışmalar var. Okan Bayülgen'in meşhur "Medya Arkası", sosyal medyada deprem etkisi yaratan "En Acıtıcı Bölüm", konukların mazisini deşen "Geçmişini Silemezsin" ve daha bir dolu eğlence Dada Dandinista'da…

Programın bu haftaki konukları;

Ece Gürsel, Meyra, Gülçin Ergün, Hakan Meriçliler; 'Marko Paşa Müzikali' oyuncuları Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Şahnaz Çakıralp ve Uğur Babürhan.