Dada Dandinista'nın canlı yayın konuğu Mahmut Tuncer oldu

Okan Bayülgen'in sunduğu, Star Tv'de ekrana gelen Dada Dandinista, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dada Dandinista son bölümde Mahmut Tuncer, Dilan Çıtak,Zeynep Sağdaş, Mehmet Aslan, Gülden Mutlu,Murat Başoğlu,Ümit Erdim ve Seda Akgül'ü konuk etti.

Televizyon ekranlarının asi çocuğu Okan Bayülgen, eğlence dolu programı Dada Dandinista ile bu akşam izleyicilerin karşısına çıktı. Dada Dandinista 15. bölümde yine birbirinden farklı isimleri konuk etti. Mahmut Tuncer, Dilan Çıtak,Zeynep Sağdaş, Mehmet Aslan, Gülden Mutlu,Murat Başoğlu,Ümit Erdim ve Seda Akgül'ün konuk olacağı talk-show Dada Dandinista son bölümüyle ekrana geldi.

MAHMUT TUNCER DADA DANDİNİSTA'DA

Eğlencenin kralı, Okan Bayülgen'in sunduğu Dada Dandinista, Mahmut Tuncer, Dilan Çıtak,Zeynep Sağdaş, Mehmet Aslan, Gülden Mutlu,Murat Başoğlu,Ümit Erdim ve Seda Akgül'ü konuk etti.

15. bölümüyle ekrana gelen program, cumartesi gecesini evde geçirenlere eğlenceli dakikalar yaşatırken, Okan Bayülgen'in konuklarıyla yaptığı keyifli muhabbet pazar sabahının erken saatlerine kadar devam etti. Canlı yayın sürprizleriyle dolu olan Dada Dandinista'da, birbirinden ünlü konuklar, canlı sahne şovları, diziler-filmler-şarkılar-türküler ve çılgın yarışmalar var.

Okan Bayülgen'in meşhur "Medya Arkası", sosyal medyada deprem etkisi yaratan "En Acıtıcı Bölüm", konukların mazisini deşen "Geçmişini Silemezsin" ve daha bir dolu eğlence Dada Dandinista'da…

Anahtar Kelimeler: