Dadaşlar İzmir’de Coştu

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu tarafından organize edilen geleneksel piknik şöleninde, Dadaşlar doyasıya eğlendi.Kemalpaşa...

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu tarafından organize edilen geleneksel piknik şöleninde, Dadaşlar doyasıya eğlendi.

Kemalpaşa Belediyesi piknik sahasında yapılan etkinliğe, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş ve Ege Bölgesi'ndeki Erzurum derneklerinin üyeleri katıldı.

Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş, Türkiye’de ilk kurulan il dernekleri federasyonu olduklarını, özellikle Ege Bölgesi'nde zeybek ve dadaşların birlik berabeberliklerine önem verdiklerini, bu nedenle her sene geleneksel olarak bu şöleni İzmir’de yapmayı tercih ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Programda daha sonra yöresel sanatçılar konser verdi. Kemalpaşa Erzumlular Derneği halk oyunları ekibinin sergilediği bar gösterisi, büyük beğeni topladı. Konuklara Erzurum yemekleri ikram edilmesi ve Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu tarafından teşekkür plaketi sunulmasının ardından şölen sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: