Dadaşlar MHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Gemlik’te faaliyet gösteren dadaşlar derneği yöneticileri, 29 Ocak 2012 günü gerçekleşen kongre sonrası oluşan

MHP Gemlik İlçe yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Tanışma ile başlayan ziyarette etnik ayrımı tetiklemeye yönelik faaliyetler konu alınırken, özellikle 36 etnik grup diye ayrıştırmaya çalışmanın yapıcı olmak bir yana aksine yıkıcı olacağı dile getirildi.

Ortadoğu’yu yeniden şekillendirme planlarının yüz yıllık bir proje olduğu dile getirilirken, İlçe Başkanı Osman Durdu konuşmasında; ‘’Topraklarımız üzerine dış devletlerin planları ortada, onların bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı vardır. Bu hain planların karşısında Milliyetçi Hareket olarak mücadelemize devam edecek ve bunlara pirim tanımayacağız’’ dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaret sonunda sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin daha iyi bir Gemlik için koordineli çalışmasının şart olduğu mesajı verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz