Daday Da Fotoğraflarla Atatürk Sergisi Açıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 74. yılı anma etkinlikleri kapsamın da Daday da "Fotoğraflarla...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 74. yılı anma etkinlikleri kapsamın da Daday da "Fotoğraflarla Atatürk" sergisi açıldı.

Kastamonu’nun Daday ilçesin de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 74. yılı anma etkinlikleri kapsamın da Daday da "Fotoğraflarla Atatürk" sergisi açıldı.

Daday da Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan sergi, Atatürk’ün Dadayı ziyaretlerin de çekildiği fotoğrafları kapsıyor. Açılışın ardından sergide incelemelerde bulunan Kaymakam Sağ sergilenen fotoğraflar ve ürünler hakkın da bilgi aldı. Fotoğrafla Kaymakam Sağ ve protol tarafından merak ve dikkatle incelendi. Yapılan açılışa Kaymakam Zafer Sağ, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş,Garnizon Komutanı J.Kd. Bşvş M. Ali Sayar, İlçe Emniyet Amirvekili Fatih Harman, İGM Üyeleri İsmail Çiftçi Faruk Ataşalar, Özel İdare Müdürü Bahattin Tiftik, Hastane Müdürü Bekir Sami Kavuş, Ziraat Bankası Müdürü, Enes Volkan Özdemir, Orman Müdürü Bahri Durmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdür ve yardımcısı, siyasi partilerin temsilcileri, okul müdürleri, daire amirleri ve çok sayı da vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz