Dağ-der’den Bursa Osb’ye Ziyaret

Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay, köyden kente göçü önlemenin en iyi yolunun bölgenin sürdürülebilir ekonomik...

Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay, köyden kente göçü önlemenin en iyi yolunun bölgenin sürdürülebilir ekonomik kalkınmasından geçtiğini söyledi.

Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Uğur’u makamında ziyaret etti. Başkan Uğur’un dağ yöresinin bir ferdi ve bölgeyi en iyi bilen sanayicilerden birisi olduğunu ifade eden Başkan Bay, “Sanayi ve turizme odaklanmış kentimizde dağ bölgesi göz ardı edilmemelidir. Dağ-Der olarak bünyemizde kurduğumuz komisyonlarımızdan en önemlisi olan sanayi ve ekonomi komisyonu ile OSB Başkanımız Ali Uğur gibi bölgemizin içinden çıkmış sanayicilerimizin görüşlerini ve önerilerine ihtiyaç duyuyoruz. Amacımız yeni büyükşehir yasası ile daha fazla kalkınmasını beklediğimiz bölgemizde köyden kente göçü önleyerek kentten köye göçü sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Dağ-Der yönetimi tarafından yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa OSB Başkanı Ali Uğur ise, yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Dağ bölgesinin en etkin sivil toplum kuruluşu olan Dağ-Der’e büyük görevler düştüğünü kaydeden Uğur, “Dernek bünyesinde kurulan komisyonların sorunların çözümünde etkili olacağına inanıyorum. Bölgenin ekonomik kalkınması konusunda işbirliğine daima hazırım. Dağ bölgemizin sanayi ve turizmde daha fazla kalkınması, bölge insanımızın daha fazla refah içinde yaşaması için yapılacak her türlü işbirliğine hazırız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: