Dağ, Taş İnsan Seli

Eşsiz doğa güzelliği ve masmavi denizinin yanında, yemyeşil çam ağaçlarının yer aldığı Marmaris Çamlı Köyüne...

Eşsiz doğa güzelliği ve masmavi denizinin yanında, yemyeşil çam ağaçlarının yer aldığı Marmaris Çamlı Köyüne bağlı İncekum sahili, hafta sonları yerli turist akınına uğruyor. Hem karadan, hem de denizden ulaşımın sağlandığı İncekum sahilinde özellikle Cumartesi ve Pazar günleri karada oturacak yer bulmak imkânsız.

Karadan sadece Çamlı Köyü muhtarlığına ait traktörler ile sahile taşınan yerli turistler, traktör haricinde sahile ulaşamıyor. Muhtarlığa ait traktörler sürekli olarak İncekum sahiline römorklarda insan taşıyor. Muğla’nın yanı sıra Aydın ve Denizli’den günübirlik tatil ve masmavi denizin keyfini çıkarmak için İncekum’a gelen vatandaşlar, denizden arta kalan zamanlarını, yemyeşil çam ağaçlarının altında dinlenerek geçiriyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: