Dagc’den Müsiad’a Ziyaret

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC)Yönetim Kurulu , MÜSİAD Başkanı Hüseyin Bekmez’e ziyarette bulundu.DAGC Başkanı Feridun...

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC)Yönetim Kurulu , MÜSİAD Başkanı Hüseyin Bekmez’e ziyarette bulundu.

DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri, ziyarette, MÜSİAD Başkanı Hüseyin Bekmez’e göreve seçilmesi sebebiyle hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

DAGC Başkanı Özsoy, MÜSİAD ile yapılacak çalışmalarda işbirliğine hazır olduklarını belirterek, Bekmez ve yönetiminin Erzurum’un gelişmesi anlamında önemli çalışmalar yapacaklarına inandıklarını söyledi.

MÜSİAD Başkanı Bekmez de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erzurum Basını’nın şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonrada şehir adına yapılacak çalışmalarda destek olacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: