Dağcı Değil, Belediye Su Arıza Ekibi

Yokuşdibi Beldesi'nin su arıza ekipleri, eksi 20 derece ısıda beldenin içme suyu şebekesinde meydana gelen...

Yokuşdibi Beldesi'nin su arıza ekipleri, eksi 20 derece ısıda beldenin içme suyu şebekesinde meydana gelen arızayı gidermek için dağcı gibi kar ve tipiye rağmen beldelerini su götürebilmek için yola düştüler.

Yokuşdibi Belediye Başkanı Yener Kaya, 2 bin 300 rakımlı Ortaoba'dan beldeye gelen içme suyunda meydana gelen arızanın belediye çalışanlarının üstün gayretleriyle giderildiğini söyledi. Beldenin yüksek kesimlerinde dondurucu soğuk ve tipinin yaşandığına dikkat çeken Başkan Kaya, “İki gün öncesinde beldenin içme suyunda arıza yaşandı. Meydana gelen arızayı yerinde tespit etmek için su kaynağın geldiği 2300 rakımlı Ortaoba’ya arıza ekibi hareket etti. Tipi nedeniyle Kancık deresi mevkisinde yol tamamen kapandı. Araçların gidemediği zor koşullarda arkadaşlarımız 20 kilometre tipiye karşı saatlerce su hattının geçtiği güzergahtan yürüdüler” dedi.

Reklam
Reklam

Ana boruda arızanın aynı gün içerisinde tespit edildiğini ifade eden Kaya, “Şebekedeki arızanın yerinin tespit edilmesinin ardından iş makinesi ve çalışanlarca -20 derecede hummalı bir çalışma başladı. Arızanın giderilmesi akşam saatlerine kadar sürdü” diye konuştu.

Kaya, özverili çalışmalarından dolayı Bülent Akçay, Rıfat Akpınar, Kader Aydın ve Temel Karabulut'a teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: