Dağcılık İl Temsilciliği'nin Sümbül Dağı Tırmanışı Tamamlandı

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Dağcılık İl Temsilciliği'nin, 3 bin 476 rakımlı Sümbül...

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Dağcılık İl Temsilciliği'nin, 3 bin 476 rakımlı Sümbül Dağına düzenlediği zirve tırmanışı tamamlandı.

14-15 Temmuz tarihlerinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal’ın da aralarında bulunduğu 3'ü bayan olmak üzere 24 kişiden oluşan dağcı grubu Sümbül Dağına tırmanıştı. Geceyi Sümbül dağında geçirerek havai fişek gösterisinden bulunarak dilek balonları uçurtan dağcılar sabah kahvaltısının ardından zirve tırmanışlarına devam etti. Yorucu bir tırmanışın ardından zirveye ulaşan dağcılar burada bir süre dinlenip hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra inişe geçtiler. Akşam saatlerinde şehir merkezine 7 kilometre mesafede bulunan Depin mevkiine varan dağcılar Hakkari-Çukurca karayolunda halay çekerek gerçekleştirdikleri başarılı tırmanışlarını kutladılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: