Dağlıca Şehitleri Için Kocatepe’de Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Ankara Ülkü Ocakları üyeleri, Hakkâri Dağlıca'da PKK terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan 8...

Ankara Ülkü Ocakları üyeleri, Hakkâri Dağlıca'da PKK terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan 8 asker için Kocatepe Camii'nde gıyabi cenaze namazı kıldı.

Çankaya Sezenler Caddesi’nde toplanan Ankara Ülkü Ocakları üyesi bir grup, dev Türk Bayrağı açıp, Başkent sokaklarında terörü lanetledi. ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Şehidim hakkını helal et bize’ şeklinde sloganlar atan grup üyeleri, buradan Kocatepe Camii’ne yürüdü. Yol boyunca çeşitli sloganlarla terörü lanetleyen, tekbir getiren gruba çevredeki vatandaşlar da destek verdi. Grup üyeleri öğle namazının ardından Dağlıca şehitleri için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Reklam
Reklam

Cenaze namazını kıldıran imam Âdem Kemaneci, mukaddes değerler için canlarını feda eden şehitlerin ruhlarının şad olmasını diledi. Namazın ardından cami avlusunda toplanan grup üyeleri, şehitler için saygı duruşunda bulundu. Daha sonra İstiklal Marşı’nı okuyan grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: