Dağlıoğlu Mahallesi'ndeki Yollar Asfaltlanıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Dağlıoğlu Mahallesi’nde Yol Müdürlüğü ekiplerinin asfalt çalışmasını denetledi,...

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Dağlıoğlu Mahallesi’nde Yol Müdürlüğü ekiplerinin asfalt çalışmasını denetledi, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Zihni Aldırmaz, Yol Müdürü Hüseyin Dündar’dan bilgi aldı.

Daha önce Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapısı ve içme suyu sistemi tamamlanan yolun asfalt çalışmalarının birkaç gün içinde biteceğini belirten Zihni Aldırmaz, güney kuzey, doğu batı ayrımı yapmadan Adana’nın her bölgesine hizmet götürdüklerini söyledi. Dağlıoğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Reşit Kardaş da yapılan hizmetlerden dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti. Muhtar Kardaş, “Mahallemiz önce altyapı ve içme suyu hizmeti aldı. Şimdi de yollarımız asfaltlanıyor. Bizler 25 yıldır hizmet görmedik. Güneye hiç eğilmediler.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Mahalleyi gezen, mahalle sakinleri ile sohbet edip sorunlarını dinleyen Zihni Aldırmaz, ayrıca bir düğüne de katılarak, genç çifte mutluluklar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: