Daha Güvenli Gaz Arzı İçin Kayserigaz Ve Yetkili İç Tesisat Firmaları Bir Araya Geldi

Kayseri halkı için her zaman daha konforlu, daha ekonomik ve daha güvenli gaz arzı için...

Kayseri halkı için her zaman daha konforlu, daha ekonomik ve daha güvenli gaz arzı için 10 yıldır Kayserilinin yanında olan Kayserigaz, geçtiğimiz günlerde Kayserigaz Konferans Salonunda Yetkili İç Tesisat Firmaları ile paylaşım toplantısı gerçekleştirdi.

Kayseri ili ve Kayseri halkı için her zaman düzenli ve güvenli gaz arzını sağlamak amacıyla çaba gösteren ve gerek kendi çalışanları gerekse yetkilendirdiği firmalar için güncel bilgi alışverişine çok önem veren, Alman Enerji devi EWE çatısı altında yer alan Kayserigaz, Kayseri’deki yetkili iç tesisat firmalarıyla paylaşım toplantısı düzenledi. Kayserigaz Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kayserigaz Müşteri Hizmetleri ve Pazarlama Müdürü Ceyhun Bahtiyar, İç Tesisat Sorumlusu Mehmet Haskavuncu ve sertifikalı iç tesisat firma yetkilileri katıldı.

Reklam
Reklam

Yetkili İç tesisat firmalarıyla gerçekleştirilen bu paylaşım toplantısında Kayserigaz, 2004 yılından 2013 yılına kadar yetkili firma sayıları, onaylanan proje sayıları, abone sayısı, gaz kullanan abone sayısı, gaz kullanmayan abone sayısı ve potansiyel abonelikler hakkında firmalarla genel bilgi paylaşımında bulundu. Ayrıca toplantıda Kayserigaz yetkilileri ve 2013 yılındaki yetkili iç tesisat firmaları tarafından 2013 yılı tahmini iş potansiyelleri belirlendi.

Müşterilerinin güvenliği ve mağdur olmaması için sürekli yeni projeler üreten Kayserigaz, gaz kaçakları konusunda müşterilerinin mağdur olmaması için 7/24 yetkili iç tesisat firma uygulaması konusunda firmaların görüşlerini aldı. Kayserigaz yetkilileri, müşterilerine daha iyi bir hizmet verebilmek için şirket bünyesinde yapılacak bazı konum ve yer değişiklikleri hakkında da firmalara bilgi verdi.

Kayserigaz İç Tesisat Birimi yetkilileri, EPDK tarafından yayınlanan yetkilendirme ve vize yenileme için istenilen belgelerdeki değişikliler hakkında yetkili iç tesisat firmalarını bilgilendirdi. Ayrıca, içinde bulunduğumuz 2013 yılının, şirketimizin 10. yılı olduğu belirtilerek; Kayserigaz ailesinin Kayseri halkı için gerçekleştireceği etkinliklerde yetkili iç tesisat firmalarının da aktif olacakları belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: