'Daha Güzel Yarınlar Projesi' tüm hızıyla devam ediyor

Batman’da, çocukları sokaktaki tehlikelerden korumak ve gelecek yıla hazırlık yaparak altyapılarını güçlendirmek, aynı zamanda çocukların...

Batman’da, çocukları sokaktaki tehlikelerden korumak ve gelecek yıla hazırlık yaparak altyapılarını güçlendirmek, aynı zamanda çocukların sosyal yönlerini güçlendirmek amacıyla her yıl yaz tatilinde gerçekleşen 'Daha Güzel Yarınlar Projesi' bu yıl da sürdürülüyor.
Batman Valisi Ahmet Turhan, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün yürüttüğü 'Daha Güzel Yarınlara Projesi' kapsamında kurs gören çocukları ziyaret etti. 75. Yıl Toplum Merkezi'nde yürütülen proje çalışmaları konusunda ilgililerden bilgi alan Vali Turhan, öğrencilerle yakından ilgilendi.
Proje kapsamında çocuklara bilgisayar, halk oyunları, satranç, masa tenisi, İngilizce, matematik, Türkçe, soysal bilgiler gibi kurslar veriliyor. Proje kapsamında yapılan sportif ve sosyal etkinliklerde ise voleybol, bisiklet sürme, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak gibi aktiviteler yapılıyor.
Tatil boyunca devam edecek kurslara katılan öğrencilerle masa tenisi oynayan Batman Valisi Ahmet Turhan, okuma odalarında kitap okuyan öğrenciler arasından takdirname alan öğrencilere bisiklet ve fotoğraf makinesi hediye edeceğini söyledi. Vali Turhan, ayrıca, satranç müsabakalarında birinci olan öğrenciye de dizüstü bilgisayar hediye edileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz