Daha Temiz Köprübaşı İçin

Köprübaşı Belediyesi, daha temiz ilçe için 50 bin TL ödeyerek 200 adet çöp konteynırı satın...

Köprübaşı Belediyesi, daha temiz ilçe için 50 bin TL ödeyerek 200 adet çöp konteynırı satın aldı. Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, alınan konteynırların ilçenin temizliğine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Vatandaşlara çevre bilincini ve çevrenin önemini anlatan Belediye Başkanı Mergen, alınan 200 konteynırın, ilçeye yeni bağlanan bütün köylere ve ilce merkezinde ihtiyac olan yerlere konulacağını söyledi Köprübaşı Belediyesi olarak çevreye ve temizliğine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Mergen, “Çöp konteynırlarına evsel atıklarla birlikte sobadan çıkan kül ve benzeri yanan maddeler de atılıyor. Bu atıklar bazen sönmeden çöp konteynırlarımıza dökülüyor. Bu da zamanla konteynırların yanmasına, yıpranmasına ve özelliğini kaybetmesine neden oluyor. Bu konuda vatandaşlarımızı biraz daha dikkatli olmaya davet ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: