Dahmane Bucaspor’a Geri Dönüyor

Süper Lig’de 2 sezon önce Bucaspor forması giyen Dahmane eski takımına geri dönmeye hazırlanıyor.Alacakları nedeni...

Süper Lig’de 2 sezon önce Bucaspor forması giyen Dahmane eski takımına geri dönmeye hazırlanıyor.

Alacakları nedeni ile Bucaspor ile davalık olan Cezayir asıllı Fransız futbolcu Muhammed Dahmane, Bucaspor’a geri dönüyor. Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar yaptığı açıklamada: "Dahmene ile genel hatlarıyla belli noktaya gelindi. Oyuncunun hala Cezayir’de başka kulüp ile anlaşması bulunuyor. Kendisi bu sorunu çözdükten sonra avukatı ve menajeriyle konuşacak. Eski alacakları ve yeni alacaklarını paket halinde sunacağız. Kendisiyle prensipte anlaştık. Herhangi bir pürüz çıkmazsa oyuncu ile sözleşme imzalayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Bucaspor’da istenilen performansı sergileyemeyen ve fazla forma şansı bulamayan Muhammed Dahmane, 2011 yılında Belçika'ya dönerek Eupen ile daha sonra Cezayir takımı CAS Constantine'de oynadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: