Daib’den Bilgilendirme Semineri

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliğince, Hakkari Yüksekova’da İhracat seviyesinin yükselmesi ve bölge ülkeleri ile...

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliğince, Hakkari Yüksekova’da İhracat seviyesinin yükselmesi ve bölge ülkeleri ile yapılan ticaretin ve ihracatın artmasına ve Dış Ticaret ile ilgili firma ve kuruluşlarda çalışan elemanların bu konudaki bilgi ve becerilerini geliştirmek ve nitelikli eleman yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla bilgilendirme semineri düzendi.

Akademik ve Özel Sektör tecrübeleri olan uygulamacı eğitmenler tarafından katılımcılara Dış Ticarette Kullanılan Belgeler, Gümrük İşlemleri, İhracata Yönelik Devlet Yardımları ve E- Beyanname Uygulamaları ile Ofisten Beyanname Girişi konularında bilgi verildi.

Reklam
Reklam

Bilgilendirme Seminerine; Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Yüksekova Ticaret Odası Başkanı Sabih Kayhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yüksekova Ticaret Odası yetkilileri, Esendere Gümrük Müdürü Kadri Karakuş, DAKA Yüksekova Yatırım Ofisi Yetkilileri, İhracatçılar, Kurum ve Kuruluş Yetkilileri ile öğrencilerden oluşan yaklaşık 120 civarında katılımcı iştirak etti.

Program sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: