Daka Yönetim Kurulu Toplantısı Van'da Yapıldı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Yönetim Kurulu'nun 2012 yılı Üçüncü Olağan Toplantısı Van'da yapıldı.

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Yönetim Kurulu'nun 2012 yılı Üçüncü Olağan Toplantısı Van'da yapıldı.

Vali Tahir Paşa Toplantı Salonu'nda Yönetim Kurulu Başkanı Muş Valisi Ali Çınar başkanlığında yapılan toplantıya Van Valisi Münir Karaloğlu, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz ile diğer üyelerinden bazıları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Muş Valisi Ali Çınar, toplantı gündemlerinde yer alan hususları görüşüp karara bağlayacaklarını söyledi. Ajansın temel amaçları hakkında da bilgi veren Çınar, 2012 yılı projelerini değerlendirip bölgesel kalkınmada geliştirilecek yeni stratejileri belirleyeceklerini ifade etti. Vali Çınar, "Doğu Anadolu kalkınma Ajansı bölgesel gelişme hedeflerini gerçekleştirebilmek için çalışmalarına devam etmektedir. Halkımızın ajansımızdan beklentileri yüksektir. Ajansımızın attığı her başarılı adımın ve yüksek performansının ardından beklenti çıtası daha yükseğe çıkmaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

DAKA'nın bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasında önemli bir görev üstlendiğini ve bu görevini başarıyla yerine getirdiğini vurgulayan Vali Çınar, "Yönetim kurulu ve kalkınma kurulu üyeleri ile genel sekreterimiz başta olmak üzere tüm ajans personelini gerçekleştirmiş oldukları bu özveri çalışmalarından dolayı tebrik ederim" şeklinde konuştu.

Toplantıya daha sonra basına kapalı olarak devam edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: