Dalaman'da Sel Sularına Kapılan Genç Kızın Cesedi Bulundu, Anne Kayıp

Muğla'nın Dalaman ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Gürleyik köyünde anne ile kızı sel sularına...

Muğla'nın Dalaman ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Gürleyik köyünde anne ile kızı sel sularına kapıldı. Yapılan arama çalışmalarında kızın cesedine ulaşılırken, anneyi bulmak için çalışmalar devam ediyor.

Gürleyik köyü Dangır mevkiinde, Bircan Şahin ile kızı Ceylin Şahin sele kapıldı. Sel sularının sürüklediği anne-kız gözden kaybolunca çevredekiler aramaya başladı. Yapılan çalışmalarda Ceylin Şahin'in cesedine ulaşılırken, sel sularının sürüklediği anne Bircan Şahin'e ulaşılamadı. Muğla Acil Afet Müdürlüğü ekipleri, anneyi bulmak için bölgeye hareket etti.

Reklam
Reklam

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, selde bir vatandaşın hayatını kaybettiğini belirterek, diğerini arama çalışmalarının ise devam ettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: