Dalamanda Trafik Kazası: 1’i Ağır 4 Yaralı

Muğla'nın Dalaman ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan minibüs dehşet saçtı. Kazada 3'ü İngiliz...

Muğla'nın Dalaman ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan minibüs dehşet saçtı. Kazada 3'ü İngiliz 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; kaza dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. , Dalaman Havalimanı yolu üzeri Tigem kavşağında bulunan dönelde meydana geldi. Dalyan’dan Dalaman Havalimanına turist götüren Murat Avcı yönetimindeki 48 TM 2533 plakalı minibüs Dalaman Havalimanı yolu Tigem kavşağına geldiği sırada sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı ve döneldeki bariyeri aşarak karşı şeride geçti, bu sırada karşı yönden gelen Ceyhun Dolma yönetimindeki 34 ZE 3371 plakalı araçla çarpıştı ve yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi.

Reklam
Reklam

Kazada minibüste yolcu olarak bulunan Margarette Robert, Elizabeth Toft, Jeffrey Pellinton ile diğer otomobilin sürücüsü Ceyhun Dolma yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Dalaman Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken, 3 yaralı İngiliz daha sonra Ortaca Özel Yücelen Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan Jeffery Pellinton’un durumunun ağır olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz