Dalbudak, Oyunu Cam Horoz’dan Yana Kullandı

Denizli Belediyesi’nin başlattığı ‘Denizli Horozu’nu Seçiyor’ anketi büyük bir katılımla devam ederken, AK Parti Denizli...

Denizli Belediyesi’nin başlattığı ‘Denizli Horozu’nu Seçiyor’ anketi büyük bir katılımla devam ederken, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, oyunu cam horozdan yana kullandı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, çıkışta Denizli horoz heykeli için oy kullandı. Nurcan Dalbudak, oyunu cam horoz heykelinden yana kullandığını söyledi. Denizli’de alt ve üst yapı çalışmaları sebebiyle Delikliçınar Meydanı’nda bulunan eski horoz heykeli kaldırılmış ve yerine konulacak yeni horoz heykelinin nasıl olacağını vatandaşların oylarına bırakmıştı. İnternet üzerinden ve Denizli Belediyesi’ne kurulan sandıkta süren anket sonucunda, en fazla oy alan horoz heykeli Delikliçınar Meydanı'na konulacak.

Reklam
Reklam

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Meydana dikilecek horozda tüm Denizli'nin söz sahibi olmasını istiyoruz. Seçim tüm kentin seçimi olacak" dedi. AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ise, anketi önemli bir uygulamaya örnek teşkil etmesi açısından çok önemli bulduğunu belirterek, “Yerel yönetimlerde söz, yetki, karar vatandaşta olur. Bu ankette bunun bir örneği. Belediye Başkanı Osman Zolan’ı kutluyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz