Dalbudak: Türkiye Mazlumun Yanında, Zulmün Karşısında Durmaya Devam Edecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi ve AK Parti Denizli Milletvekili...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi ve AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Türkiye’nin vizyonu, ekonomisi, yükselen standartları, birlik ve beraberliği, gücü ve istikrarıyla, dünyada örnek bir ülke olduğunu söyledi.

Nurcan Dalbudak, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında, birlik beraberlik mesajları verdi. Şer odaklarının geçmişte yapamadıklarını şimdi de yapamayacaklarını kaydeden Dalbudak, "Bizim bu bütünlüğümüz, onlara verilen en güzel cevaptır. Biz Türkiye olarak bir bütün olmaya ve mazlumun yanında yer almaya, zulmün karşısında durmaya devam edeceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Kurban Bayramı gibi mübarek bir günde şehitleri rahmetle anıp gazilere şükranlarını sunduklarını belirten Dalbudak, "Bütün insanlığın barış ortamında yaşamasını özellikle Suriye’de akan kanın durmasını Allah’tan temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: