Dalbudak’tan Ak Parti’nin Kuruluş Yıldönümü Kutlaması

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana milletin gösterdiği taktirle...

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana milletin gösterdiği taktirle her geçen gün daha da büyüdüğünü söyledi.

AK Parti’nin 11. kuruluş yıldönümü ile ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, AK Parti’nin zor şartlar altında bu günlere geldiğini belirtti. Oylarını 3 seçimdir artırarak bu günlere gelindiğini ifade eden Dalbudak, “2001 yılından bu güne kadar başlangıç ideallerinden asla sapmadan, taviz vermeden bugünlere ulaştık.. Partimiz milletimizin bize yüklediği sorumluluğun bilinci ile vatanımıza, milletimize ve değerlerimize sahip çıkarak hizmetlerini sürdürmektedir.Bizler hizmet etmeye geldik, bu yolda da devam edeceğiz. AK Parti Türkiye'nin yeni yüzü oldu.Yurdumuzun yıllarca heba edilen kaynakları gerçek sahibi olan halka akmağa başladı. AK Parti milletimize aydınlık,huzur ve esenlik getirdi. Partimizin 11. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize ve Denizlimize hayırlılara vesile olmasını diliyor, tüm halkımıza en içten dileklerimle selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: