Dalgın Yolcuların Eşyaları Açık Artırma Ile Satıldı

Ankara’daki EGO otobüsleri, ANKARAY ve metroda yolcular tarafından unutulan eşyaların satışı açık artırmayla yapıldı. EGO...

Ankara’daki EGO otobüsleri, ANKARAY ve metroda yolcular tarafından unutulan eşyaların satışı açık artırmayla yapıldı.

EGO Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığı’nda oluşturulan Kayıp Eşya Servisi’nde muhafaza altına alınan ve 1 yıllık bekleme süresini dolduran eşyaların satışı, EGO Genel Müdürlüğü’nün yemekhanesinde yapıldı. Satışa çıkarılan 117 parça eşyadan 3 bin liraya yakın gelir elde edildi.

Unutulan ve 1 yıllık bekleme süresini doldurduğu için halka satışa sunulan eşyalar arasında; iç çamaşırı, pantolon, elbise, kaban, eşofman, kazak, tişört, ayakkabı, çizme gibi giysiler, kemer, şemsiye, kitap, saz, gözlük, dizüstü bilgisayar, VCD, CD, cep telefonu, matkap, dekopaj, radyo, flüt, kamera, kamera ayağı, tıraş makinesi, çakı, TV kumandası, kelepçe, hesap makinası, kol saati, fotoğraf makinası gibi eşyalar yer aldı. Satış sonunda elde edilen gelir EGO Genel Müdürlüğü’ne irat olarak kaydedildi.

Reklam
Reklam

Kayıp Eşya Servisi’ne teslim edilen eşyalardan üzerinde sahiplerine ilişkin bilgi bulunanları EGO görevlileri telefonla arıyor. Sahiplerine ulaşılamayan eşyaların listesi her ay dönemsel olarak EGO Genel Müdürlüğü’nün www.ego.gov.tr başlıklı internet sayfasında yayınlanıyor. Kayıp eşyaların listesi ayrıca Polis Radyosu’ndan da anons ediliyor. Kayıp eşyalar, sahipleri 1 yıl içinde ortaya çıkmazsa satış listesine alınıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: