Damadını öldürdü

KONYA'da oturan 77 yaşındaki Celal Karaçay, satın aldığı 2 bin liralık cep telefonunun senedini zorla imzalatmak için elinde satırla...

KONYA'da oturan 77 yaşındaki Celal Karaçay, satın aldığı 2 bin liralık cep telefonunun senedini zorla imzalatmak için elinde satırla balkondan eve girmek istediğini öne sürdüğü 39 yaşındaki damadı Mehmet Özyıldıran'ı av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Suluselvi Sokak'taki bir apartmanın 1'inci katında meydana geldi. Bir eğlence merkezinde garson olarak çalışan 1 çocuk babası Mehmet Özyıldıran, yaklaşık 1 ay önce satın aldığı 1500 TL değerindeki cep telefonunun senedini zorla kayınpederi işçi emeklisi Celal Karaçay'a imzalattı. İlk borcu ödeyemeyen Özyıldıran, 1 hafta önce 2 bin lira değerinde bir cep telefonu daha satın alıp, senedi yine kayınpederine imzalatmak istedi. Ancak kayınpederi Karaçay, senedi imzalamadı.

Reklam
Reklam

Mehmet Özyıldıran, iddiaya göre 2 bin liralık senedi imzalatmak için 2 gün önce elinde satırla kayınpederi Celal Karaçay'ın evine geldi. Karaçay da senedi imzalamayacağını, evinden gitmezse de polis çağıracağını söyledi. Özyıldıran, bunun üzerine evden ayrıldı. Özyıldıran, dün akşam elinde senet ve satırla tekrar kayınpederi Karaçay'ın evine geldi. Karaçay da kapıyı açmadı. Özyıldıran da balkondan tırmanıp eve girmek istedi. Damadının balkondan eve girmek istediğini gören Karaçay da, ruhsatsız av tüfeğiyle damadının üzerine ateş açtı. Sırtından yaralanan ve kanlar içinde kalan Özyıldıran, çağrılan ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Özyıldıran, yapılan tüm müdahaleye rağmen öldü.

Karaçay da, eve gelen polislere tüfekle birlikte teslim oldu. Karaçay'ın polise verdiği ilk ifadesinde damadı Özyıldıran'ın, sürekli kendisini ve kızını ölümle tehdit ettiğini, sürekli eşya alıp parasını ödettirmeye çalıştığını öne sürdüğü belirtildi.

Tolga YANIK/KONYA, (DHA)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: