Damat Düğüne Geç Kalınca, Gelin Kendi Kendine Oynadı

Çanakkale İl Futbol Temsilcisi ve iş adamı Hayrettin Acar’ın kızı Gökçen, milli hentbolcu Alp Eren...

Çanakkale İl Futbol Temsilcisi ve iş adamı Hayrettin Acar’ın kızı Gökçen, milli hentbolcu Alp Eren ile dünya evine girdi. Bir turnuva için Brezilya’da bulunan damat, dönüş tarihi düğün tarihi ile çakışınca kendi düğününe gecikti.

Hentbol Milli Takımı oyuncusu Alp Eren, Çanakkaleli Gökçe Acar ile hayatını birleştirdi. Çift, düğün için çok önceden gün alıp hazırlıklara başladı. Ancak milli oyuncu olan damat, Brezilya’da düzenlenen turnuvaya davet edildi. Turnuvanın bitimi düğün tarihiyle çakıştı. Havayolu ile İstanbul’a, oradan da Çanakkale’ye gelmeyi planlayan damat Alp Eren, düğüne yetişebileceğini hesapladı. Ancak yolculuk rötarlı olunca kendi düğününe geç kaldı.

Reklam
Reklam

Damadın gecikmesi hem geline, hem de ailesine stres yaşatsa da, salonu dolduran davetlilere bu durum yansıtılmadı. Gelin ilk önce düğün salonunda kına yakıp arkadaşlarıyla eğlendi. Saat 23.00’de damadın düğün salonuna ulaşmasının ardından gelinliğini giyen Gökçe Acar, eşiyle birlikte davetlilerin karşısına çıktı. Rötarlı başlayan düğün damadın da gelmesiyle birlikte eğlenceli bir şekilde devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz