Damatoğlu'nda asfalt başladı

Osmancık Belediyesi, Damatoğlu Mahallesi’nde asfaltlama çalışmasına başladı.

Osmancık Belediyesi 2012 asfalt sezonu çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 15 kilometre yolu asfaltla buluşturan Osmancık Belediyesi, Damatoğlu Mahallesi’nde asfaltlama çalışmasına başladı.

Osmancık Belediyesi 35 kilometre asfalt hedefiyle başladığı 2012 asfalt sezonu çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt sezonunu Temençe mevkisinden başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Temençe, Karapınar, Ören, Karaçırak, Ambar, Çengele’de ve Şenyurt Mahallesi’nde toplam 15 kilometre yolda asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını ifade etti.

Reklam
Reklam

ÖNCE KANALİZASYON ŞİMDİ DE ASFALT YATIRIMI

Önceden köy olan ve daha sonra ilçeye mahalle olarak bağlanan Damatoğlu’nda öncelikle kanalizasyon yani alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturduklarını ifade eden Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, “Uzak yakın mahalle ayrımı yapmadan her mahallemize, sokağımıza ve caddemize eşit hizmet götürüyoruz. İlçemizin en uzak yerleşim yerleri arasında yer alan Damatoğlu’nda da alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturduk, yatırımlarımızı tamamladık ve daha sonra yol için kolları sıvadık. Damatoğlu’nda 1.600 metre yolumuzu asfaltla buluşturuyoruz” dedi.

Damatoğlu’nda gerçekleştirilen asfaltla çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yazıcı, asfalt ekibine fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

MUHTAR’DAN TEŞEKKÜR

Damatoğlu’nun ilçeye bağlandıktan sonra belediyenin tüm yatırımlarını aldıklarını ifade eden Muhtar Ahmet Türkel ise, “Belediye Başkanımız öncelilikle kanalizasyon sorunumuzu çözdü, bu yatırımı gerçekleştirdi. Daha sonra asfalt programına bizim mahallemizi de alarak hayalimizde bile olmayan asfaltlı yollara bizleri kavuşturdu. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, asfalt yatırımlarının dört koldan devam ettiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: