Damat'tan kilolu erkekleri fit gösteren kalıplar

Giyim markası Damat Tween, kilolu erkeklerin de daha fit görünmesine imkân tanıyacak Magic/Sihirli kalıplar üretti....

Giyim markası Damat Tween, kilolu erkeklerin de daha fit görünmesine imkân tanıyacak Magic/Sihirli kalıplar üretti. Markayı bünyesinde bulunduran Orka Group’un genel koordinatörü Osman Arar’ın hem modaya ilgisi hem de kilo sorunu olan dostlarının taleplerini değerlendirmesiyle ortaya çıkan fikir, tasarım ekibini harekete geçirdi.
Ekip, Sonbahar/Kış sezonunda erkeklerin vücut yapısına göre kalıplar üretti. İnsanları 2 beden daha zayıf ve 10 yaş daha genç gösterecek ürünler Damat Tween mağazalarında alıcılarıyla buluşuyor.
OSMAN ARAR’IN SIRRI
Ürünler satışa sunulmadan önce ilk olarak Arar’ın modelliğinde hayata geçti. Orka Group inovatif ürünler basın toplantısında ve katıldığı toplantılarda süratle kilo verişinin sırrı merak edilen Arar, yeni kalıpların etkisini bire bir denemiş oldu. Ürünlerin piyasaya çıkmasıyla, sırrının sihirli kalıplarda olduğu açıklayan Orka Genel Koordinatörü Osman Arar, ayrı bir tanıtım kampanyasına da imza atmış oldu.
Mağazalarda yer aldığından beri, büyük talep gören Magic/Sihirli Kalıplar, erkeklere fit ve genç görünümün, bol alternatif ve özel tasarımlarla sunulması ise sektörde önemli bir boşluğu doldurdu. Orka'nın 2009 sonlarında piyasaya sunduğu gömlek hafifliğinde takım elbiselerden sonra en büyük ilgi gören inovatif faaliyetlerinden oldu. Bu ürünler, şimdiye kadar büyük bedenli ürünlerin klasik yaklaşımları, modadan uzak eski görünümleri sebebi ile giyim zevkini bir türlü yakalayamayan erkekleri adeta moda ile barıştırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz