Damdan Dama Atladı, Polisten Kaçamadı

Adana'da hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlamasıyla kesinleşmiş 13 yıl hapis cezası olan 33 yaşındaki...

Adana'da hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlamasıyla kesinleşmiş 13 yıl hapis cezası olan 33 yaşındaki Mehmet Şakir Olgun yakalandı.

Emniyet Asayiş Şubesi İnfaz Bürosu ekipleri, kesinleşmiş hapis cezası olan Şakir Olgun'u yakalamak için çalışma başlattı. Polis, merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde olduğunu tespit ettiği Şakiroğlu için evine baskın yaptı. Polisi gören Olgun, kaçmaya çalıştı. Polis, bir damdan diğerine atlayıp kaçmaya çalışan Olgun'u uzun bir kovalamaca sonucu yakalamayı başardı. Emniyet müdürlüğünde işlemleri yapılan Olgun, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Bu arada, hırsızlık, görevli memura mukavemet, sahtecilik suçlarından 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 30 yaşındaki Adnan Kaya da merkez Yüreğir ilçesi Kozanyolu'ndaki bir markette alışverişin ardından yakalandı. Poliste değişik suçlardan 10'dan fazla kaydı bulunan Kaya, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: