Damgaların Göçü Tam Not Aldı

Büyükçekmece Belediyesi ile İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarım Bölümü'nün katkılarıyla...

Büyükçekmece Belediyesi ile İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarım Bölümü'nün katkılarıyla düzenlenen ‘Damgaların Göçü’ mezuniyet defilesi ve sergisi görücüye çıktı.

Birbirinden farklı tasarımların ortaya konulduğu defile ve serginin açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Aydın gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Büyükçekmece Kervansaray’da tanıtılan eserler ilgi gördü. İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin eserleri beğeniyle izlendi. İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim görevlileri, sanatseverler ve öğrencilerin de katıldığı programda ilk olarak Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerinin yıl sonu mezuniyet projesi sergisi gezildi.

Reklam
Reklam

Sergiyi gezen Hasan Akgün, Mustafa Aydın ve katılımcılar daha sonra Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin yıl sonu çalışmalarından oluşan ‘Damgaların Göçü’ defilesini izledi. Beğenilen defile profesyonelleri aratmadı.

‘Damgaların Göçü’ mezuniyet defilesini ve sergisini çok beğendiğini belirten Başkan Akgün, emeği geçen herkesi kutlayarak, “İstanbul Aydın Üniversitesi, Mustafa Aydın ile birlikte büyüyor. Dostum olan Mustafa Aydın’ı ve öğrencilerini yürekten kutluyorum. Profesyonellere taş çıkaracak bir gösteri sundular bizlere” dedi.

Başkan Akgün ile yıllara dayanan bir dostluğunun olduğunu belirten Mustafa Aydın ise, şunları söyledi: “Hasan Akgün benim değerli bir dostumdur. Onun eğitime ve sanata ne kadar çok değer verdiğini en iyi bilenlerdenim. Bugün bize bu yeri sunduğu için kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: