Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Toluca:

Tekirdağ Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Toluca, devlet desteklerinin alınması için üyelerin ve yetiştiricilerin 15 Ekim'e kadar başvurması gerektiğini

Tekirdağ Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Toluca, devlet desteklerinin alınması için üyelerin ve yetiştiricilerin 15 Ekim'e kadar başvurması gerektiğini bildirdi.

Toluca, Anaç Koyun ve Keçi için hayvan başına 18,00 lira destek verildiğini belirterek, "Üreticilerimiz, destekten faydalanmak istiyorsa 15 Ekim'e kadar Tekirdağ'daki merkezimiz ile Malkara'daki şubemize başvurularını yapsınlar" dedi.

Toluca, hayvancılık ve kurbanlık olarak kesilecek hayvanlar için Tekirdağ genelinde bir sıkıntı olmadığını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Alper Eral/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: