Damla Derneği Kermes Düzenledi

Damla Derneği, Tatvan ilçesinde kermes düzenledi.

Damla Derneği, Tatvan ilçesinde kermes düzenledi.

Aydınlar Mahallesi Abdullah Kocakaplan Sokak'taki Damla Gençlik Merkezi'nde kurulan kermes hakkında gazetecilere açıklama yapan Damla Derneği Fahri Başkanı Celal Acar, kermesin hayır amaçlı kurulduğunu ve bir hafta boyunca açık kalacağını söyledi.

Kermeste kadın ve erkekler için farklı iki bölüm oluşturulduğunu ve bu bölümlerde giyim, çeyiz, yöresel ev yemekleri, el sanatları, Semerkant kitap reyonu ve gıda ürünlerinin sergilendiğini belirten Acar, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Hayır amacıyla düzenlediğimiz kermes ile yardıma muhtaç aile ve öğrencilere destek sağlanacak. Kermes, bir hafta boyunca devam edecek. 2009 yılında kurulan ve yüzlerce üyeye sahip olan derneğimiz, öğrenci barındırma sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı. Ayrıca Kur'an-ı Kerim dersleri, okul derslerine yönelik etüt çalışmaları, bilgisayar ve satranç sertifikaları, ihtiyaç sahibi aile ve öğrencilere yönelik çalışmalarımız oldu. Bizlerden desteğini esirgemeyen hayırseverlere ve üyelerimize teşekkür ederim."

Muhabir: Servet Taşdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: