Damperi açık kamyon köprüye takıldı

Ankara'da gübre taşıyan kamyon, yükünü boşalttıktan sonra damperi açık kalınca köprüye takıldı. Kamyonun hasar gördüğü...

Ankara'da gübre taşıyan kamyon, yükünü boşalttıktan sonra damperi açık kalınca köprüye takıldı. Kamyonun hasar gördüğü olayda sürücü yaralandı.

Meclis'e gübre taşıdığı öğrenilen Yaşar Özkılıç idaresindeki 06 KVK 71 plakalı kamyon, yükünü boşalttıktan sonra damperi inmeden hareket etti. Çetin Emeç Caddesi'ni kullanarak Konya yoluna çıkmak için 70 Gün Alt Geçidi'ne gelen kamyon, burada köprüye takıldı. Olayda sürücü Özkılıç hafif yaralanırken, kaza nedeniyle ulaşım bir süre aksadı.

Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri kamyonu takıldığı yerden kurtarmak için yoğun çaba harcadı. Önce bir vinçle kurtarılmaya çalışılan kamyon hareket ettirilemeyince ikinci vinç çağrıldı. Tekerlerinden zincirle bağlanan kamyon, takıldığı yerden çıkarıldı. Damperi indirilen kamyon kenara çekildi. Meraklı vatandaşlar köprü üzerinden kurtarma anını merakla izledi. Belediye ekipleri olay sonrasında bölgede temizlik yaptı.

Reklam
Reklam

Olayın görgü tanıklarından Yaver Güngör, köprünün altına meyve kasası düştüğü için durduklarını ifade ederek, "Kasayı almak için durduk, ama bir gördüm ki kamyonun damperi açık. Arkadaşı uyarmak amaçlı tüm sürücüler kornaya bastı, ancak adam çok dalgındı. Damper açık geldi, onun için köprüye çarptı" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: