Damperi açık unutulan kamyon trafik levhasına çarpıp şaha kalktı

Balıkesir'de özel bir şirkete ait damperi açık unutulan hareket halindeki kamyon, trafik yön levhasına takılınca...

Balıkesir'de özel bir şirkete ait damperi açık unutulan hareket halindeki kamyon, trafik yön levhasına takılınca şaha kalkarak havada asılı kaldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, yol uzun süre trafiğe kapatıldı.
Olay dün gece yarısı Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nün önündeki Bandırma Caddesi'nde saat 23.30 sularında meydana geldi. Özel bir hafriyat şirketine damperli kamyon, moloz-hafriyat yükünü Yeni Sanayi Sitesi 2. kapıdaki şantiye sahasına boşalttı. R.M.'nin kullandığı 35 NH 584 plakalı kamyonun sürücüsü hafriyatı boşalttıktan sonra tekrar şehir merkezindeki inşaat alanına dönmek için harekete geçti.
Damperi indirmeyi unutan şoför R.M., 6.15 metre yüksekliğindeki trafik yön levhasına takıldı. Damperi demir levhalara takılan kamyon şaha kalkarak havada askıda kaldı. İtfaiye ekiplerinin kurtardığı kamyon sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Olayın şokunu yaşayan şoför konuşmakta güçlü çekti. Şaha kalkan kamyon, olay yerine gelen Balıkesir Belediyesi'ine ait itfaiye ekipleri ve kurtarıcılar yardımıyla indirildi ve olay yerinden çekildi. Saatler süren çalışmanın ardından, trafiğe kapatılan yol tekrar açıldı. Kamyonun levhaya çarpma anı emniyet müdürlüğünün MOBESE kamerası tarafından da kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz