Damyo Anıta Çelenk Sundu

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Samsun'a gelen Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu (DAMYO) Öğrenci Kalite Komutanı Deniz...

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Samsun'a gelen Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu (DAMYO) Öğrenci Kalite Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Serdar Ahmet Gündoğdu ve öğrencileri Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Yalova'dan Samsun'a TCG Cezayirli Gazi Hasan Paşa ve TCG İskenderun adlı 2 gemi ile gelen DAMYO Samsun Limanı'na demirleyerek Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Tören, DAMYO Öğrenci Kalite Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Serdar Ahmet Gündoğdu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu. Tören sonrası yola çıkacak olan DAMYO'da, açık denizde 1. sınıf öğrencilerine açık deniz eğitimi verilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: