Daniel Güiza'ya ilk yardım

Fenerbahçe'nin çok yüksek bedelle transfer ettiği Daniel Güiza oynadığı iki resmi maçta da dikkatleri çeken bir formsuzluk yaşarken, Teknik Direktör Aragones, morali bozulan İspanyol oyuncuyu hayata döndürebilmek için özel bir çaba içine girdi.

Son oynanan MTK maçında kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda çok kötü vuruşlar yapan Güiza'nın bu durumdan son derece rahatsız olduğu belirlenirken, Aragones bu futbolcunun takıma alışması için süreye ihtiyacı bulunduğunu açıkladı.

Fenerbahçe yönetiminin Mallorca'dan 14 milyon euro bedelle aldığı golcü oyuncunun MTK maçında gol atabilmesi için takım arkadaşları da olağanüstü gayret gösterirken, Fenerbahçe yönetimi de bu oyuncunun kısa sürede kendini bulacağı inancı ile bekleyişe geçti.

Reklam
Reklam

Kezman'dan sonra Güiza'nın da Fenerbahçe'de sıkıntı yaşamasından çekinen yöneticiler, karşılaşma sonrası Teknik Direktör Aragones ile bu oyuncunun durumunu görüşüp, el birliği ile Türkiye ve Fenerbahçe'ye alışması için kolları sıvama kararı aldılar.

MTK maçı sonrası soyunma odasında sinirli görünün Güiza'yı teselli eden Aragones'in, "Bu onun tipik halidir. Gol atamazsa kendinden geçer" dediği öğrenildi.