Danıştay Başkanı Karakullukçu’ya Giresun Üniversitesi'nden Konferans Daveti

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar Giresunlu olan Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu’yu makamında...

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar Giresunlu olan Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu’yu makamında ziyaret etti.

Görüşmede Rektör Attar, Giresun ilinin birçok tarihi ve siyasi şahsiyetler ile kıymetli ilim adamları ve farklı alanlarda faaliyet gösteren aydınlar yetiştirmesinin memnuniyet verici bir durum olduğuna vurgu yaparak, "Hukuk devletinin olmazsa olmazı olan, Danıştay Başkanlığı gibi son derece önemli bir kurumda, Giresunlu bir hemşehrimizin bulunmasından gurur duyuyoruz. Öğrencilerin, Giresun’un haklı olarak gurur duyduğu böylesine önemli şahsiyetleri yakından tanımalarının onların ilerideki yaşamlarına örnek olacağı düşüncesiyle, Danıştay Başkanımızı Giresun Üniversitesi’nde 'Türk Hukuk Sistemi'yle ilgili bir konferans vermeye davet ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu'nun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konferans teklifini gerçekleştireceğini ifade ederken, en kısa sürede Giresun Üniversitesi’ni ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: