Dap Eylem Planı Toplantısı Yapıldı

Doğu Anadolu Bölgesi’nin kalkınmasının hızlandırılması amacıyla ilgili kurum ve kuruluşların proje ve faaliyetlerinin uyum ve...

Doğu Anadolu Bölgesi’nin kalkınmasının hızlandırılması amacıyla ilgili kurum ve kuruluşların proje ve faaliyetlerinin uyum ve bütünlük içinde yürütülmesini sağlayacak eylem planı hazırlamak, uygulamasını koordine etmek, izlemek ve değerlendirmek görevlerini yürüten Doğu Anadolu Projesi (DAP) Doğu Anadolu Eylem Planını görüşmek üzere, Vali Seyfettin Azizoğlu’nun başkanlığında Ardahan’da toplandı.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya, Vali Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mete Özdemir, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Volkan Güler ve diğer yetkililer katıldı.

Reklam
Reklam

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Güler’in, kurumu tanıtmak amacıyla yaptığı konuşmanın ardından kurum yetkililerince DAP eylem planı kapsamında hazırlanan projeler hakkında bilgi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: