Dar Gelirli Vatandaşlardan Teşekkür

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik kömür dağıtımını denetledi.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik kömür dağıtımını denetledi.

Vali Kolat, burada yaptığı konuşmada, halkın daha iyi hizmet alabilmesinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, kömür dağıtımında her hangi bir sıkıntının yaşanmaması için gerekli önlemleri aldıklarını kaydetti.

Kentte dar gelirli 355 aileye 502 ton kömürün dağıtılacağını ifade eden Vali Kolat, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımızın kış aylarını rahat geçirebilmeleri için hazırlanan kömürler, dar gelirli vatandaşlarımıza dağıtılıyor. Burada oluşacak yoğunluğun önlenmesi amacıyla Kırıkkale SYDV'de görevli arkadaşlarımıza gerekli önlemleri almaları için talimat verdik. Asayiş yönünden ise İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tedbirlerini arttırdı. Halkımızın mutluluğu, bizim mutluluğumuz"dedi.

Reklam
Reklam

Kömür dağıtımını bekleyen vatandaşlar ise Vali Kolat'ı alkışlarla karşıladılar. Bazı vatandaşlar ise sorunlarının çözümü için Vali Ali Kolat'tan yardım istediler.

Aynı bölgede bulunan inşaat malzemesi satan iş yerleri ile kömür ardiyelerini de ziyaret eden Vali Kolat, burada esnafın sorunlarını dinledi, çözüm önerileri hakkında ilgili kuruluşlara talimat verdi. Ardiyeler bölgesinde DSİ'ye ait sulama kanalının zeminin temizlenmesi gerektiğini belirten Vali Kolat, demiryolu alt geçidinin de modernize edilmesi için ilgili kurumlarla görüşeceğini aktardı.

Kent içi ve ilçelere yolcu taşıyan dolmuş şoförleriyle de görüşen Vali Kolat, sıra bekleyen şoförler ile kendisini takip eden gazetecilere simit ikram etti.

Vali Ali Kolat'ın ziyaretlerine, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: