Dar Gelirlilere Restoranda Iftar

Kimse Yok Mu Derneği tarafından Talas ilçesinde dar gelirlilere restoranda iftar yemeği veriliyor.

Kimse Yok Mu Derneği tarafından Talas ilçesinde dar gelirlilere restoranda iftar yemeği veriliyor.

Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi tarafından ilçedeki Anıl Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine her gün ortalama 100 kişi katılıyor.

Dernek Şube Başkanı Abdurrahman Haskaraman, 5 gündür restoranda 500 kişiye iftar verdiklerini belirtti.

Uygulamanın ramazan ayı sonuna kadar devam edeceğini ifade eden Haskaraman, şu bilgileri verdi:

"İftar çadırlarındaki programlarımız devam ediyor. Ancak, burada farklı bir uygulama yaptık. İhtiyaç sahiplerine restoranda iftar yemeği veriyoruz. İhtiyaç sahipleri, sponsor iş adamlarının desteğiyle evlerinden alınıp iftardan sonra tekrar evlerine bırakılıyor. Peygamberimiz muhtaçlara yardım edilmesini ve ihtiyaçlarının karşılanmasını buyuruyor. Bunun en güzel örneğini yaşatmaya çalışıyoruz. Bu birliktelikler toplum barışına büyük katkı sağlayacaktır. Bu vesileyle sponsor iş adamlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Doğan Koca

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: