'Darbe' Demeyen Obama Ve AB'ye 'postal' Gönderdiler

Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu, Mısır’daki askeri müdahaleye ‘darbe’ demeyen ve ülkedeki darbecilere destek verdikleri gerekçesiyle...

Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu, Mısır’daki askeri müdahaleye ‘darbe’ demeyen ve ülkedeki darbecilere destek verdikleri gerekçesiyle ABD Başkanı Hüseyin Barack Obama ile Avrupa Birliği'ne (AB) postal gönderdi.

Kızılay Mithat Paşa Caddesi Yenişehir Postanesi önünde toplanan grup üyeleri, ‘Mısır’da darbeye hayır’ dövizleri açtı. Grup, ayrıca ellerinde postal bulundurdu. Grup adına konuşan Serkan Codal, Mısır'da yaşanan son gelişmelerin dünya ülkelerinin ikiyüzlü siyasetini bir kez daha gözler önüne serdiğini söyledi. Batı kriterlerine göre, demokratik bir seçimle iş başına geçen Mursi’nin açık bir darbe ile alaşağı edildiğini belirten Codal, ancak ABD ve AB’nin askeri müdahaleye ‘darbe’ kelimesini telaffuz etmekten kaçınmasına tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Yapılan açıklamanın ardından grup üyeleri, yanlarında getirdikleri postallarla postaneye girdi. Grup, askeri müdahaleye ‘darbe’ demeyen Obama ile AB’ye, kargo yoluyla postal gönderdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz