Darbe Komisyonu Ali Kırca’yı Dinledi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu, Dolmabahçe Sarayı'nda toplandı. Komisyonda bilgisine...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu, Dolmabahçe Sarayı'nda toplandı. Komisyonda bilgisine başvurulan gazeteci Ali Kırca, “Darbelerden en çok zarar gören isimlerden birisiyim” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Darbeleri ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu çalışmalarına devam ediyor. Dolmabahçe Sarayı’ndaki ofiste aralarında gazeteci ve siyasilerinde bulunduğu çok sayıda ismin bilgisine başvuruluyor. Sabah saatlerinde ofise gelen gazeteci Ali Kırca komisyona bilgi verdi. Kırca’nın komisyona “Darbelerden en çok zarar gören isimlerden birisiyim” dediği öğrenildi. Yaklaşık 1 saat sonra, komisyon çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kırca elinde tuttuğu ‘Vakitsiz Şarkılar’ isimli kitabını göstererek “Her şeyi kitabımda anlattım” dedi.

Reklam
Reklam

Gün boyunca Kırca’nın dışında; siyaset bilimci Mete Tuncay, gazeteci-yazar Kurtul Altuğ, akademisyen Emine Naskali, eski cumhurbaşkanlarından Celal Bayar’ın kızı Nilüfer Bayar Gürsoy, eski bakanlardan Orhan Birgit, eski siyasetçilerden Hüsamettin Cindoruk, Sönmez Targan ile istihbarat analisti Mahir Kaynak’ın da Dolmabahçe’ye gelerek komisyona bilgi vereceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: